Elder Scrolls Online Elsweyr Review

Met Summerset kregen we voor het eerst een kijkje in het thuisland van de Altmer sinds 1994. Dat is nu ook het geval met land van de Khajiit, dankzij Elder Scrolls Online Elsweyr. Maar voegt de derde uitbreiding ook meer toe dan alleen een nieuw gebied? Lees het in onze Elder Scrolls Online Elsweyr review.

Er is geen reden om te feesten voor de Khajiit. Hun thuisland Elsweyr is een aantal eerder jaar binnengevallen door een groep Imperialistische soldaten onder leiding van de tovenares Eurexia Tharn. Niet alleen heeft ze de koninklijke familie afgeslacht, maar ze heerst ook nog eens over het land als een tiran en gebruikt huurlingen en Necromancers om het volk onder de duim te krijgen.

Maar daar houdt het slechte nieuws voor de kat-achtige Khajiit nog niet op. De halfbroer van Euraxia, Abnur Tharn, heeft per ongeluk de Hall of Colossus geopend en daarmee een horde aan draken losgelaten over de zandvlakten van Elsweyr. Een ras dat volgens velen al eeuwenlang was uitgestorven, maar niets blijkt minder waar en zetten het land in vuur en vlam.

3 Comments

 • So much to learn in it, and each victory feels important. Love this game!!

  Robert
  Posted January 4, 2018
  • I like playing games, but Dota it is the best game I have ever played.

   Gilbert
   Posted January 4, 2018
 • Fighting games are too much for me. I’ve never been very good with them.

  Mark
  Posted January 4, 2018

Leave a comment

Jetlink.nl © 2020. All Rights Reserved.