Telling Lies van maker Her Story komt naar consoles

Telling Lies, de meest recente game van Her Story-ontwikkelaar Sam Barlow, verschijnt op consoles.
De game moet op 28 april naar PlayStation 4, Xbox One en Switch komen. Het spel verscheen vorig jaar al op pc, Mac en iOS. Barlow werd vooral bekend dankzij het in 2015 verschenen Her Story, dat op succesvolle wijze echt gefilmde beelden met gameplay combineerde.

In Telling Lies, dat ook voornamelijk bestaat uit live action-filmbeelden, krijgt de speler toegang tot een gestolen NSA-harddrive. Hierop kunnen de levens van vier personages bekeken worden die gespeeld worden door acteurs en actrices Logan Marshall-Green (Prometheus), Angela Sarafyan (Westworld), Kerry Bishé (Argo) en Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse).

Leave a comment

Jetlink.nl © 2020. All Rights Reserved.