Dreams Review

Stel je voor, je zit in een auto. Je rijdt razend snel door de wegen heen, het stormt buiten en er is niemand om je te pakken. Tien minuutjes later stap je uit die wereld, zeg je hallo tegen Tails en pak je ringen met het iconische videogame-karakter Sonic. Dat kan in Dreams.

Voordat je die wereld in gaat moet je natuurlijk eerst kennis maken met de game. Dat gebeurt met een openingssequentie waarin de makers van de game je op een artistieke manier laten zien wat de game eigenlijk inhoudt, wat je er mee kan en hoe je het natuurlijk moet gaan gebruiken, want de mogelijkheden in Dreams zijn eindeloos.

De verteller van de openingssequentie laat je een ‘’imp’’ kiezen, wat je muiscursor wordt in de wereld van Dreams. Die moet je besturen met motion controllers, de motion sensor functie van de draadloze controllers of gewoon met je joysticks. In het begin van de game leer je hoe je de imp moet gaan gebruiken met de motion sensor functie, wat voor ondergetekende niet prettig was, maar gelukkig kan je de opties van de besturing makkelijk veranderen.

Leave a comment

Jetlink.nl © 2020. All Rights Reserved.