Desperados 3 komt op 16 juni uit

Desperados 3 verschijnt op 16 juni, zo hebben Mimimi Games en THQ Nordic aangekondigd.
Het spel komt op die datum beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de game neemt de speler de rol aan van een bende Desperados, onder leiding van John Cooper. Zijn doel is om zijn aartsvijand om het leven te brengen.

Desperados 3 is sterk gebaseerd op de eerste game van de franchise Desperados: Wanted Dead or Alive. Elke missie vraagt de speler elk gevecht op tactische wijze onder de schouders te nemen. Hierbij kunnen unieke vaardigheden van personages ingezet worden en slim gebruikgemaakt worden van omgevingen.

Desperados 3 stond eigenlijk gepland voor een release vorig jaar, maar werd uitgesteld. Het spel werd in 2018 onthuld.

Leave a comment

Jetlink.nl © 2020. All Rights Reserved.