‘Call of Duty 2020 speelt zich af in Vietnam

Terwijl veel spelers nog steeds verslaafd zijn aan Call of Duty: Modern Warfare en Warzone, kunnen we ook alvast vooruitkijken naar de Call of Duty titel die in 2020 moet uitkomen. Volgens geruchten is de game onderdeel van de Black Ops-serie en zal het zich gaan afspelen tijdens de Vietnam Oorlog.

Liefhebbers van Call of Duty kennen het ritme ondertussen wel. Om het jaar wordt er een Call of Duty van Infinity Ward afgewisseld met een game van Treyarch. Laatstgenoemde staat vooral bekend om de Black Ops-serie, die door veel fans is geliefd.

Zij kunnen hun hart ophalen, want volgens geruchten is de nieuwste game in de franchise onderdeel van de Black Ops-serie. Dat laat Jason Scheier van Kotaku weten via Twitter.

Call of Duty gaat naar Vietnam toe

Toch zal de game misschien niet de naam Black Ops gaan dragen, in tegenstelling tot haar voorgangers. In de wandelgangen klinkt namelijk de titel Call of Duty: Vietnam. Inderdaad, het ziet ernaar uit dat de franchise de snikhete jungle van Vietnam gaat verkennen tijdens de bloederige oorlog in de jaren 60 en 70. De uiteindelijke titel kan alleen ook anders gaan worden met Call of Duty: Vietnam slechts als de werktitel.

Leave a comment

Jetlink.nl © 2020. All Rights Reserved.